• Translate to English
  • Translate to Danish
  • Translate to Norwegian
  • Translate to Swedish
Limmared

Ardagh Glass Limmared


Limmared Glasværk blev grundlagt af oberstløjtnant Gustaf Ruthensparre på hans gård “Limmared” i Tranemo sogn i Sverige.

Fra starten var produktionen målrettet enkle produkter som flasker, drikkeglas og medicinglas, men i 1744 blev der ansat en gravør, og dette førte til en stor produktion af førsteklasses serviceglas i det 18. og 19. århundrede.

I starten af 1930-erne koncentreredes produktionen om flasker og medicinglas, og fremstillingen af krystal- og serviceglas ophørte i 1935.

Ardagh Glass Limmared er en del af Ardagh Group – en af verdens førende producenter af glasemballage, som producerer prisvindende og bæredygtige glas og flasker til nogle af verdens mest indflydelsesrige varemærker. Ardagh er den eneste producent af glasemballage i Skandinavien. Vores målsætning er at skabe bæredygtig emballage i Danmark, og ikke kun til Danmark og Skandinavien men til alle lande som vores føde- og drikkevare kunder eksporterer til.

Sådan fremstiller vi glasflasker og glas


Ardagh Glass Packaging fremstiller nogle af verdens mest ikoniske og mest bæredygtige glasflasker og glas. Vores lille video giver dig et eksklusivt indblik i vores spændende processer på nogle af vores glasfabrikker. Du vil kunne se, hvordan vores avancerede teknologi skaber de skønneste glas, lige til at blive fyldt af vores kunder. Følg med, når vi tager dig med fra råvarer til det færdige produkt på kun lige lidt over et minut.

Emballageglas i Danmark, Sverige

Emballageglas i Danmark


Ardagh Group er den førende leverandør af glasflasker og emballageglas i Norden. Kvaliteten af vore produkter og service er uovertruffen. Gennem løbende forbedringsprocesser, strenge KPI-krav og avanceret inspektions- og produktionsovervågningsudstyr har vi en målsætning om at opnå en fejlfri kvalitet på alle vore fabrikker. Vi fremstiller emballagelas i alle former og størrelser til verdens førende varemærker. Vi har et stort udvalg af farver og kan designe kreative og innovative emballager, der vil fremhæve enhver mærkevare. Glas yder optimal beskyttelse af indholdet, er iøjnefaldende og fremstår stærkt på hylden, så varemærkets personlighed kommer godt til udtryk.

Glas ølflasker, Europa

Glas ølflasker


Glasflasker bevarer friskheden, smagen og kvaliteten af deres indhold, og er derfor det perfekte emballagemateriale til øl. Ardagh leverer glasemballage i forskellige former og designs til nogle af verdens førende bryggerier fra deres Nordiske glasværker. Vi tilbyder flere forskellige dekorations muligheder i vores glasflaske produktion herunder påsætning af PSL etiketter, prægning i glasset, coating og silke tryk. Lær mere om disse processer her.

Konservesglas, Danmark, Europa

Konservesglas


Vi tilbyder flasker og glas i mange designs og størrelser til alt fra babymad og grøntsager til kaffe og saucer. Glas giver den højeste grad af beskyttelse – intet kan komme ud eller ind, så fødevarerne forbliver friske uden behov for nedkøling. I vores produktkatalog kan man se et stort udvalg af vore glasemballager til føde- og drikkevarer.

Glas ciderflasker i Danmark, Europa

Glas ciderflasker


Det er svært at forestille sig gylden mousserende cider i et andet materiale end en perfekt glasflaske fordi intet bevarer friskhed, smag og kvalitet som glas. Vi producerer glas ciderflasker til nogle af verdens førende varemærker hvor ekseptionel kvalitet er nødvendig. Vores nordiske glasværker er i stand til at håndtere design projekter på tværs af alle produktkategorier i et udstrakt antal forskellige designs, som giver varemærker en unik fremtoning og æstetisk appel til deres glas cider flasker.

Glasflasker til vin, Danmark & Sverige

Glasflasker til vin


For vinkendere er glasflasker det eneste, der dur. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smag, og faktisk er der mange aftappede vine, der bliver bedre med årene. Glasflasker giver mulighed for at et varemærke kan skille sig ud på hylderne med farve, facon og dekoration. Vi kan skabe iøjnefaldende designs på alle vore vinflasker med bl.a. imponerende grafik og moderne gravering.

Glasflasker til drikkevarer uden alkohol, Danmark

Glasflasker til drikkevarer uden alkohol


Dette markedssegment indkluderer alt fra rent kildevand til sodavand, juice, saft og chokoladaemælk. Vi skaber glas emballage som fremstår attaraktivt på hylden i supermarkedet, som skærper produktets image, og som giver et varemærke et stærkt fundament i et konkurrencepræget marked. Vi mener vores ansvar overfor vores kunder rækker hele vejen igennem forsyningskæden. Vi investerer stort i et fortløbende forbedringsprogram, og varetager mange forskellige kunders behov. Dette inkluderer glas flasker til forskellige formål.

Spiritusflasker Danmark

Spiritusflasker


Glas er det foretrukne emballagemateriale blandt spiritusproducenter og forbrugere i Danmark og over hele verden. Vore spiritusflasker fyldes med verdensberømte whisky-, vodka-, gin-, cocktail- og likørmærker. Vi har skabt prisvindende emballager til internationale spiritusmærker, som gennem mange år har betroet os at fremstille deres emballager.

Scroll to Top