• Translate to English
  • Translate to Danish
  • Translate to Norwegian
  • Translate to Swedish
Holmegaard

Ardagh Glass Holmegaard


Vår fabrikk i Holmegaard, Danmark ble grunnlagt den 5 november 1815.

Greve Christian Conrad Sophus Danneskiold-Samsøe søkte om tillatelse til å bygge et glassverk. På eiendommen hans lå Holmegaards torvmyr og ved å bruke torv som brensel ble ideen om å starte glassverk født. Produksjonen begynte imidlertid ikke før to år etter hans død, i regi av enken, grevinne Henriette Dannenskiold Samsøe.

1853 publiserte Holmegaards glassverk en katalog over mange nye glassformer som madeiraglass, lykter, hyasintglass, potpourri glass og klokkeglass.

Ardagh Glass Holmegaard er en del av Ardagh Group – en av verdens ledende produsenter av glassemballasje, som produserer prisbelønte og bærekraftige glassflasker og krukker til noen av verdens mest innflytelsesrike merkevarer. Ardagh er den eneste produsent av glassemballaje i Skandinavia.

Våres målsetting er å skape bærekraftig emballasje i Danmark, og ikke kun til Danmark og Skandinavia men til alle land som våres konserves og drikkevare kunder eksporteres til.

Hvordan vi lager glassflasker og -krukker


Ardagh Glass Packaging produserer noen av verdens mest ikoniske og bærekraftige flasker og krukker av glass. Med denne korte videoen gir vi deg et eksklusivt innblikk i de fascinerende prosessene bak vår glassproduksjon. Du vil få se hvordan vår toppmoderne teknologi brukes til å utforme våre enestående glassbeholdere, som er klare til å tas i bruk av våre kunder. Bli med oss på en liten omvisning hvor vi på ett minutt viser deg hvordan råvarene forvandles til et ferdig produkt.

Emballasjeglass i Norge

Emballasjeglass i Norge


Ardagh Group er den førende leverandør av glassflasker og emballasjeglass i Norden. Kvaliteten av våre produkter og service er uovertruffen. Gjennom løpende forbedringsprosesser, strenge KPI-krav og avansert inspeksjons- og produksjons overvåkingsutstyr, har vi en målsetting om å oppnå en feilfri kvalitet på alle våre fabrikker.

Vi fremstiller emballasje glass i alle former og størrelser til verdens førende varemerker. Vi har et stort utvalg av farver og kan designe kreative og innovative og nyskapende emballasjer, som vil fremheve enhver merkevare. Glass yter optimal beskyttelse av innholdet, er iøyenfallende, har og fremstår sterkt på hyllen , så varemerkets personlighet kommer godt til uttrykk.

Glass Ølflasker, Norge

Glass Ølflasker


Glassflasker bevarer friskheten, smaken og kvaliteten av innholdet, og er derfor det perfekte emballasjemateriale til øl. Ardagh leverer glassemballasje i forskjellige former og design til noen av verdens ledende bryggerier fra deres Nordiske glassverk. Vi tilbyr flere forskjellige dekorasjonsmuligheter i våres glassflaske produksjon herunder påsetting av PSL etiketter, preging i glasset, coating og silketrykk. Les mere om disse prosesser her.

Konservesglas, Norge

Konservesglas


Glassemballasje er intert og ikke porøs materiale som beskytter matens kvalitet og smak. Glassemballasje har ubegrenset holdbarhet og kan gjenbrukes uendelig. Vi er stolte over å levere førsteklasses flasker og krukker til mange europeiske varemerker – fra kaffe til diverse sauser.

Vi tilbyr flasker og krukker i mange design og størrelser til alt fra babymat og grønnsaker til kaffe og sauser. Glass gir den høyeste grad av beskyttelse – intet kan komme ut eller inn, så maten forblir frisk uten behov for nedkjøling. I våres produktkatalog kan man se et stort utvalg af våre glassemballasjer til konserves – og drikkevarer.

Glass Ciderflasker, Norge

Glass Ciderflasker


Som Europas førende produsent av glassflasker leverer Ardagh ciderflasker i flere størrelser og designer. Glassflaskenes isolerende egenskaper holder cideren kjølig og frisk. Flaskene leveres primært i brunt og grønt, da disse farger blokkerer for en stor del UV- stråler og derved beskytter ciderens smak.

Det er vanskelig i forestille seg gylden musserende sider i et annet materiale enn en perfekt glassflaske fordi ingen annen bevarer friskhet, smak og kvalitet som glass. Vi produserer glass ciderflasker til noen av verdens ledende varemerket hvor eksepsjonell kvalitet er nødvendig. Våre nordiske glassverk er i stand til å håndtere design prosjekter på tvers av alle produktkategorier i et utstrakt antall forskjellige design, som gir varemerker en unik fremtoning og estetisk appel til deres glass cider flasker.

Glassflasker til vin, Norge

Glassflasker til vin


For vinkjennere er glassflasker det eneste som duger. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smak, og faktisk er det mange viner, som bliver bedre med årene. Glassflasker gir mulighet for at et varemerke kan skille sig ut på hyllene med farve, form og dekorasjon. Vi kan skape iøyenfallende design på alle våres vinflasker med bl.a. imponerende grafikk og moderne gravering.

Glassflasker til drikkevarer uten alkohol, Norge, Norden

Glassflasker til drikkevarer uten alkohol


Våres flasker til alkoholfrie drikkevarer produseres i forskjellige former, størrelser og farger- dyktig designet til å fremheve det pågjeldende produkt og til å ta seg godt ut på hyllene i butikkene. Se våres sortiment av flasker til alt fra mineralvann til juice og brus.

Dette markedtssegmentet inkluderer alt fra rent kildevann til mineral vann, juice ,saft og sjokolademelk. Vi skaper glassemballasje som fremstår attraktivt på hyllen i supermarkedet ,som skjerper produktets image, og som gir et varemerke et sterkt fundament i et konkurransepreget marked. Vi mener våres ansvar ovenfor våres kunder rekker hele veien igjennom forsyningskjeden. Vi investerer stort i et fortløpende forbedringsprogram og ivaretar mange forskjellige kunders behov. Dette inkluderer glass flasker til forskjellige formål.

spritflasker norge

Spritflasker


Glass er det foretrukne emballasjemateriale blandt spritprodusenter og forbrukere i Norge og over hele verden. Våre spritflasker fylles med verdensberømte whisky, vodka, gin, cocktail-og likørmerker. Vi har skapt prisvinnende emballasjer til internasjonale spritmerker, som gjennom mange år har betrodd oss å fremstille deres emballasjer.

Scroll to Top