• Translate to English
  • Translate to Danish
  • Translate to Norwegian
  • Translate to Swedish
Holmegaard

Ardagh Glass Holmegaard


Glasværket i Holmegaard, Danmark, blev grundlagt den 5. november 1825.

Grev Christian Conrad Sophus Danneskiold-Samsøe søgte om tilladelse til opførelse af glasværket for at udnytte Holmegaard mose, der hørte under hans ejendom. Imidlertid kom glasværket først i gang to år efter hans død under ledelse af hans enke, grevinde Henriette Danneskiold –Samsøe.

Indtil 1831 havde glasværket én ovn, der udelukkende fremstillede flasker, men fra ca.1832 bliver der også produceret husholdningsglas og kunstglas. En ekstra ovn i 1825 gjorde det nu muligt også at producere konserves- og kunstglas i klart glas.

I 1853 udgav Holmegaard Glasværk et katalog med mange ny glastyper som madeiraglas, lygter, hyacintglas og potpourriglas.

Ardagh Glass Holmegaard er en del af Ardagh Group – en af verdens førende producenter af glasemballage, som producerer prisvindende og bæredygtige glas og flasker til nogle af verdens mest indflydelsesrige varemærker. Ardagh er den eneste producent af glasemballage i Skandinavien. Vores målsætning er at skabe bæredygtig emballage i Danmark, og ikke kun til Danmark og Skandinavien men til alle lande som vores føde- og drikkevare kunder eksporterer til.

Sådan fremstiller vi glasflasker og glas


Ardagh Glass Packaging fremstiller nogle af verdens mest ikoniske og mest bæredygtige glasflasker og glas. Vores lille video giver dig et eksklusivt indblik i vores spændende processer på nogle af vores glasfabrikker.

Du vil kunne se, hvordan vores avancerede teknologi skaber de skønneste glas, lige til at blive fyldt af vores kunder. Følg med, når vi tager dig med fra råvarer til det færdige produkt på kun lige lidt over et minut.

Emballageglas i Danmark

Emballageglas i Danmark


Ardagh Group er den førende leverandør af glasflasker og emballageglas i Norden. Kvaliteten af vore produkter og service er uovertruffen. Gennem løbende forbedringsprocesser, strenge KPI-krav og avanceret inspektions- og produktionsovervågningsudstyr har vi en målsætning om at opnå en fejlfri kvalitet på alle vore fabrikker.

Vi fremstiller emballagelas i alle former og størrelser til verdens førende varemærker. Vi har et stort udvalg af farver og kan designe kreative og innovative emballager, der vil fremhæve enhver mærkevare. Glas yder optimal beskyttelse af indholdet, er iøjnefaldende og fremstår stærkt på hylden, så varemærkets personlighed kommer godt til udtryk.

Glasflasker til øl, glas og flasker, Danmark.

Glas ølflasker


Glasflasker bevarer friskheden, smagen og kvaliteten af deres indhold, og er derfor det perfekte emballagemateriale til øl. Ardagh leverer glasemballage i forskellige former og designs til nogle af verdens førende bryggerier fra deres Nordiske glasværker. Vi tilbyder flere forskellige dekorations muligheder i vores glasflaske produktion herunder påsætning af PSL etiketter, prægning i glasset, coating og silke tryk. Lær mere om disse processer her.

Konservesglas, Danmark.

Konservesglas


Glasemballage er ufleksibel og ikke-porøs og beskytter fødevarens kvalitet og smag. Glasemballage har ubegrænset holdbarhed og kan genbruges uendeligt. Vi er stolte over at levere førsteklasses flasker og glas til mange europæiske varemærker – lige fra kaffe til diverse saucer.

Vi tilbyder flasker og glas i mange designs og størrelser til alt fra babymad og grøntsager til kaffe og saucer. Glas giver den højeste grad af beskyttelse – intet kan komme ud eller ind, så fødevarerne forbliver friske uden behov for nedkøling. I vores produktkatalog kan man se et stort udvalg af vore glasemballager til føde- og drikkevarer.

Ciderflasker i glas, Danmark.

Glas ciderflasker


Som Europas førende producent af glasflasker leverer Ardagh ciderflasker i flere størrelser og designs. Glasflaskernes isolerende egenskaber holder cideren kølig og frisk. Flaskerne leveres primært i brun og grøn, da disse farver blokerer for en stor del UV-stråler og derved beskytter ciderens smag.

Det er svært at forestille sig gylden mousserende cider i et andet materiale end en perfekt glasflaske fordi intet bevarer friskhed, smag og kvalitet som glas. Vi producerer glas ciderflasker til nogle af verdens førende varemærker hvor ekseptionel kvalitet er nødvendig. Vores nordiske glasværker er i stand til at håndtere design projekter på tværs af alle produktkategorier i et udstrakt antal forskellige designs, som giver varemærker en unik fremtoning og æstetisk appel til deres glas cider flasker.

glasflasker til vin, Danmark. Holmegaard glasværk.

Glasflasker til vin


For vinkendere er glasflasker det eneste, der dur. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smag, og faktisk er der mange aftappede vine, der bliver bedre med årene. Glasflasker giver mulighed for at et varemærke kan skille sig ud på hylderne med farve, facon og dekoration. Vi kan skabe iøjnefaldende designs på alle vore vinflasker med bl.a. imponerende grafik og moderne gravering.

glasflasker til drikkevarer uden alkohol, Danmark.

Glasflasker til drikkevarer uden alkohol


Vores flasker til alkoholfri drikkevarer produceres i forskellige former, størrelser og farver – dygtigt designet til at fremhæve det pågældende produkt og til at tage sig godt ud på hylderne i butikkerne. Se vores store sortiment i flasker til alt fra mineralvand til juice og sodavand.

Dette markedssegment indkluderer alt fra rent kildevand til sodavand, juice, saft og chokoladaemælk. Vi skaber glas emballage som fremstår attaraktivt på hylden i supermarkedet, som skærper produktets image, og som giver et varemærke et stærkt fundament i et konkurrencepræget marked. Vi mener vores ansvar overfor vores kunder rækker hele vejen igennem forsyningskæden. Vi investerer stort i et fortløbende forbedringsprogram, og varetager mange forskellige kunders behov. Dette inkluderer glas flasker til forskellige formål.

glasværker, i Danmark. Spiritusflasker, Danmark.

Spiritusflasker


Glas er det foretrukne emballagemateriale blandt spiritusproducenter og forbrugere i Danmark og over hele verden. Vore spiritusflasker fyldes med verdensberømte whisky-, vodka-, gin-, cocktail- og likørmærker. Vi har skabt prisvindende emballager til internationale spiritusmærker, som gennem mange år har betroet os at fremstille deres emballager.

Scroll to Top