Välkommen till Ardagh Glass Europe


Ardagh Glass Europe ingår i Ardagh Group, en av världens största producenter inom glas- och metallförpackningar. Ardagh Group har 33 glasproduktionsanläggningar i Europa och USA, som producerar prisbelönta, hållbara glasflaskor och burkar för världens ledande varumärken.

Ardagh Glass är den enda tillverkaren av glasförpackningar i Norden. Baserade i Limmared, Sverige och Holmegaard, Danmark är vi väl belägna att erbjuda olika lösningar inom förpackningsglas till kunder i hela Norden.

Så tillverkar vi glasflaskor och glasburkar


Ardagh Glass Packaging producerar några av världens mest ikoniska och hållbara glasflaskor och glasburkar. Vår korta video ger dig en exklusiv titt bakom kulisserna på några av våra glasproduktionsanläggningar. Den visar dig hur vår toppmoderna teknik skapar vackra glasbehållare, som är redo för påfyllning av våra kunder. Vi guidar dig hela vägen från råmaterial till slutlig produkt på drygt en minut.

förpackningsglas i sverige

Glasflaskor och burkar i alla segment, färger och storlekar


Vi är stolta över att kunna erbjuda en hög kvalitet och innovativa glasförpackningar. Vi tillverkar glasflaskor och glasburkar för mat, alkoholfria drycker, vin, öl och sprit i alla former och storlekar

Glasflaskor

Vi har olika standardflaskor att välja mellan i följande färger och storlekar, flint (transparent), brunt och grönt glas, från 200 ml till 1750 ml. Vi levererar glasflaskor till ett flertal av Nordens dryckesproducenter.

Glasburkar

Våra glasburkar i flint sträcker sig från 65 ml till 1300 ml och finns i en mängd olika former. Nordens mest populära livsmedelsvarumärken förpackas i våra glasburkar på grund av deras höga kvalitet och funktion.

Titta gärna in i vår produktkatalog för att se hur du kan förpacka din produkt.

spritflaskor sverige

Flaskor och burkar designade för att göra skillnad


Våra designers har många års erfarenhet av att skapa unika, iögonfallande och funktionella produkter som gör att just ditt varumärke sticker ut i butikshyllorna.

I vårt designarbete använder vi oss av den senaste tekniken såsom sculptured embossing och powder coating för att kunna erbjuda dig som kund en unik och förstklassig design.

Vi kan också erbjuda dekorering och etikettering för att ytterligare synliggöra och stärka ditt varumärke.

glastillverkaren i Sverige, Norden

Varför stannar våra kunder hos oss?


Våra kunder stannar hos oss eftersom vi konsekvent levererar produkter av hög kvalitet och i rätt tid. Närheten till våra kunder innebär dessutom snabba leveranser.

Vårt kundserviceteam säkerställer att våra glasbehållare körs sömlöst genom din produktion genom ett nära samarbete med dig som kund.

Hör av dig till oss redan idag för ta reda på vad vi kan göra för dig.

Commercial Query Form


Scroll to Top