Velkommen till Ardagh Glass Europe


Ardagh Glass Europe inngår i Ardagh Group, en av verdens største produsenter innen glass- og metallforpakninger. Ardagh Group har 33 glass fabrikker i Europa og USA, som produserer prisbelønnede, holdbare glassflasker og krukker for verdens ledende varemerker.

Ardagh Glass er den eneste produsenten av glassforpakninger i Norden. Plassert i Limmared, Sverige og Holmegaard, Danmark, er vi godt posisjonert til å tilby ulike løsninger innen forpakningsglass till kunder i hele Norden.

Hvordan vi lager glassflasker og -krukker


Ardagh Glass Packaging produserer noen av verdens mest ikoniske og bærekraftige flasker og krukker av glass. Med denne korte videoen gir vi deg et eksklusivt innblikk i de fascinerende prosessene bak vår glassproduksjon. Du vil få se hvordan vår toppmoderne teknologi brukes til å utforme våre enestående glassbeholdere, som er klare til å tas i bruk av våre kunder. Bli med oss på en liten omvisning hvor vi på ett minutt viser deg hvordan råvarene forvandles til et ferdig produkt.

glassflasker, Norge

Glassflasker og krukker i alle segment, farger og størrelser


Vi er stolte over å kunne tilby en høy kvalitet og innovative glassforpakninger. Vi produserer glassflasker og glasskrukker for mat, alkoholfrie drikker, vin, øl og sprit i alle former og størrelser.

Glassflasker

Vi har ulike standardflasker å velge mellon i følgende farger og størrelser, flint (transparent), brunt och grønt glas, fra 200 ml till 1750 ml. Vi levererer glassflasker til et flertall av Nordens drikkevare produsenter.

Glasskrukker

Våre glasskrukker i flint strekker seg fra 65 ml till 1300 ml og finnes i en mengde ulike former. Nordens mest populære matvare merker pakkes i våre glasskrukker på grunn av deres høye kvalitet og funksjon.

Se gjerne på vår produktkatalog for å se hvordan du kan emballere ditt produkt.

Emballasjeglass i Norge

Flasker og krukker designet for å gjøre en forskjell


Våre designere har mange års erfarenhet av å skape unike, påfallende og funksjonelle produkter som gjør at ditt varemerke skiller seg ut i varehyllene.

I vårt designarbeide anvender vi oss av den seneste teknikken slik som embossing og powder coating for å kunne tilby deg som kunde en unik og førsteklasse design.

Vi kan også tilby dekorering og etikettering for ytterligere å fremheve og styrke merkevaren din.

glassflasker til vin norge

Hvorfor blir kundene våre hos oss?


Våre kunder blir hos oss siden vi konsekvent levererer produkter av høy kvalitet og i rett tid. Nærheten til våre kunder betyr også raske leveranser.

Vårt kundeserviceteam sørger for at glassbeholderne våre går uproblematisk gjennom hele produksjonen gjennom tett samarbeide med deg som kunde.

Kontakt oss idag for å finne ut hva vi kan gjøre for deg.

Commercial Query Form


Scroll to Top