Velkommen til Ardagh Glass Europe


Ardagh Glass Europe er en del af Ardagh Group, en af verdens største producenter af glas- og metalemballager med 33 glasværker, der fremstiller prisvindende og bæredygtige glas og flasker til verdens førende varemærker.

Ardagh er den eneste glasproducent i Norden. Med fabrikker i Holmegaard, Danmark,, og i Limmared, Sverige, er vi i stand til at tilbyde mange forskellige glasemballageløsninger til kunder i hele Norden.

Sådan fremstiller vi glasflasker og glas


Ardagh Glass Packaging fremstiller nogle af verdens mest ikoniske og mest bæredygtige glasflasker og glas. Vores lille video giver dig et eksklusivt indblik i vores spændende processer på nogle af vores glasfabrikker. Du vil kunne se, hvordan vores avancerede teknologi skaber de skønneste glas, lige til at blive fyldt af vores kunder. Følg med, når vi tager dig med fra råvarer til det færdige produkt på kun lige lidt over et minut.

Glasemballage i Danmark

Glas og flasker – Alle segmenter, farver og størrelser


Vi er stolte af vores høje kvalitet af markante og nyskabende glasemballager, og tilbyder flasker og glas til fødevarer, læskedrikke, vin, øl og spiritus – i mange former og farver.

Glasflasker

Vi har et stort udvalg af standardflasker i klart, brunt og grønt glas i størrelser fra 200 – 1750 ml. Vi leverer glasflasker til de fleste drikkevareproducenter i Norden på grund af vores enestående kundeservice.

Konservesglas

Vores sortiment i hvidt glas dækker størrelser fra 65 til 1300 ml i og findes i mange forskellige former. De mest populære fødevaremærker i Norden pakkes i vores glas på grund af den høje kvalitet.

Se vores produktkatalog for at se hvad vi kan tilbyde for at øge værdien af jeres produkter.

Glas Og Flasker Danmark

Glas og flasker er designet med en forskel


Vores designere har mange års erfaring med at skabe enestående og iøjnefaldende glas og flasker, som vil fremhæve jeres produkter i butikkerne.

Med vores seneste teknikker, Sculptured Embossing og Powder Coating kan vi give glasset et førsteklasses udseende på grund af glassets detaljerede design og særlige struktur.

Vi kan også fremhæve kvaliteten af jeres varemærke ved hjælp af de seneste nye dekorationsteknikker.

Glasemballage i Danmark & Europa

Hvorfor bliver kunderne hos os?


Kundeservice er hjørnestenen for Ardaghs ry som producent af kvalitetsglas. Vores kunder bliver hos os, fordi vi konstant leverer produkter i høj kvalitet.

Derudover betyder nærheden til kunderne, at vi kan levere hurtigt. Vor stab af kundeservicemedarbejdere sikrer, at glassene kører uproblematisk gennem jeres fyldelinier.

Kontakt os i dag for at høre hvad vores glasemballager kan gøre for jer.

Commercial Query Form


Scroll to Top