Ardagh Group
Menu
Ardagh Glass Limmared

Ardagh Glass Limmared

Limmareds verk som ligger i Tranemo Tranemo kommune ble grunnlagt 1740 av oberstløyntnant Gustaf Ruthensparre.

Opprinnelig var produksjonen fokusert på enklere gjenstander som flasker, drikkeglass og apotekerglass, men i 1744 ble det ansatt en gravør og som et resultat av det, ble sortimentet utvidet till vakre serviser og lysekroner.

I starten av 1930-tallet fokuserte man mer på emballasje som flasker og medisinglass og traditionell munnblåsing ble faset ut.

Ardagh Glass Limmared er en del av Ardagh Group – en av verdens ledende produsenter av glassemballasje, som produserer prisbelønte og bærekraftige glassflakser og krukker til noen av verdens mest innflytelsesrike merkevarer. Ardagh er den eneste produsent av glassemballaje i Skandinavia.

Våres målsetting er å skape bærekraftig emballasje i Sverige, og ikke kun til Sverige og Skandinavia men til alle land som våres konserves og drikkevare kunder eksporteres til.

Emballasjeglass i Norge

Emballasjeglass i Norge

Ardagh Group er den førende leverandør av glassflasker og emballasjeglass i Norden. Kvaliteten av våre produkter og service er uovertruffen. Gjennom løpende forbedringsprosesser, strenge KPI-krav og avansert inspeksjons- og produksjons overvåkingsutstyr, har vi en målsetting om å oppnå en feilfri kvalitet på alle våre fabrikker. Vi fremstiller emballasje glass i alle former og størrelser til verdens førende varemerker. Vi har et stort utvalg av farver og kan designe kreative og innovative og nyskapende emballasjer, som vil fremheve enhver merkevare. Glass yter optimal beskyttelse av innholdet, er iøyenfallende, har og fremstår sterkt på hyllen , så varemerkets personlighet kommer godt til uttrykk.

Glassflasker til øl

Glass Ølflasker

Glassflasker bevarer friskheten, smaken og kvaliteten av innholdet, og er derfor det perfekte emballasjemateriale til øl. Ardagh leverer glassemballasje i forskjellige former og design til noen av verdens ledende bryggerier fra deres Nordiske glassverk. Vi tilbyr flere forskjellige dekorasjonsmuligheter i våres glassflaske produksjon herunder påsetting av PSL etiketter, preging i glasset, coating og silketrykk. Les mere om disse prosesser her.

Konservesglas

Konservesglas

Vi tilbyr flasker og krukker i mange design og størrelser til alt fra babymat og grønnsaker til kaffe og sauser. Glass gir den høyeste grad av beskyttelse – intet kan komme ut eller inn, så maten forblir frisk uten behov for nedkjøling. I våres produktkatalog kan man se et stort utvalg af våre glassemballasjer til konserves - og drikkevarer.

Ciderflasker

Glass Ciderflasker

Det er vanskelig i forestille seg gylden musserende sider i et annet materiale enn en perfekt glassflaske fordi ingen annen bevarer friskhet, smak og kvalitet som glass. Vi produserer glass ciderflasker til noen av verdens ledende varemerket hvor eksepsjonell kvalitet er nødvendig. Våre nordiske glassverk er i stand til å håndtere design prosjekter på tvers av alle produktkategorier i et utstrakt antall forskjellige design, som gir varemerker en unik fremtoning og estetisk appel til deres glass ciderflasker

Glassflasker til vin

Glassflasker til vin

For vinkjennere er glassflasker det eneste som duger. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smak, og faktisk er det mange viner, som bliver bedre med årene. Glassflasker gir mulighet for at et varemerke kan skille sig ut på hyllene med farve, form og dekorasjon. Vi kan skape iøyenfallende design på alle våres vinflasker med bl.a. imponerende grafikk og moderne gravering.

Glassflasker til alkoholfrie drikkevarer

Glassflasker til drikkevarer uten alkohol

Dette markedtssegmentet inkluderer alt fra rent kildevann til mineral vann, juice ,saft og sjokolademelk. Vi skaper glassemballasje som fremstår attraktivt på hyllen i supermarkedet ,som skjerper produktets image, og som gir et varemerke et sterkt fundament i et konkurransepreget marked. Vi mener våres ansvar ovenfor våres kunder rekker hele veien igjennom forsyningskjeden. Vi investerer stort i et fortløpende forbedringsprogram og ivaretar mange forskjellige kunders behov. Dette inkluderer glass flasker til forskjellige formål.

Spritflasker

Spritflasker

Glass er det foretrukne emballasjemateriale blandt spritprodusenter og forbrukere i Norge og over hele verden. Våre spritflasker fylles med verdensberømte whisky, vodka, gin, cocktail-og likørmerker. Vi har skapt prisvinnende emballasjer til internasjonale spritmerker, som gjennom mange år har betrodd oss å fremstille deres emballasjer.

Commercial Query Form

89-90246