Ardagh Group
Menu
Ardagh Glass Limmared

Ardagh Glass Limmared

Limmareds verk som ligger i Tranemo Tranemo kommune ble grunnlagt 1740 av oberstløyntnant Gustaf Ruthensparre.

Opprinnelig var produksjonen fokusert på enklere gjenstander som flasker, drikkeglass og apotekerglass, men i 1744 ble det ansatt en gravør og som et resultat av det, ble sortimentet utvidet till vakre serviser og lysekroner.

I starten av 1930-tallet fokuserte man mer på emballasje som flasker og medisinglass og traditionell munnblåsing ble faset ut.

Ardagh Glass Limmared er en del av Ardagh Group – en av verdens ledende produsenter av glassemballasje, som produserer prisbelønte og bærekraftige glassflakser og krukker til noen av verdens mest innflytelsesrike merkevarer. Ardagh er den eneste produsent av glassemballaje i Skandinavia.

Våres målsetting er å skape bærekraftig emballasje i Sverige, og ikke kun til Sverige og Skandinavia men til alle land som våres konserves og drikkevare kunder eksporteres til.

Emballasjeglass i Norge

Emballasjeglass i Norge

Ardagh Group er den førende leverandør av glassflasker og emballasjeglass i Norden. Kvaliteten av våre produkter og service er uovertruffen. Gjennom løpende forbedringsprosesser, strenge KPI-krav og avansert inspeksjons- og produksjons overvåkingsutstyr, har vi en målsetting om å oppnå en feilfri kvalitet på alle våre fabrikker. Vi fremstiller emballasje glass i alle former og størrelser til verdens førende varemerker. Vi har et stort utvalg av farver og kan designe kreative og innovative og nyskapende emballasjer, som vil fremheve enhver merkevare. Glass yter optimal beskyttelse av innholdet, er iøyenfallende, har og fremstår sterkt på hyllen , så varemerkets personlighet kommer godt til uttrykk.

Glassflasker til øl

Glassflasker til øl

Glassflasker bevarer inndholdets friskhet, smak og kvalitet, så glas er det optimale materiale til emballering av øl. Ardagh leverer glassemballasjer i mange former og design til noen av verdens største bryggerier fra konsernets fabrikker i Norden.

Konservesglas

Konservesglas

Vi tilbyr flasker og krukker i mange design og størrelser til alt fra babymat og grønnsaker til kaffe og sauser. Glass gir den høyeste grad av beskyttelse – intet kan komme ut eller inn, så maten forblir frisk uten behov for nedkjøling. I våres produktkatalog kan man se et stort utvalg af våre glassemballasjer til konserves - og drikkevarer.

Ciderflasker

Ciderflasker

Det er vanskelig å forestille seg gylden, brusende cider i noen annen emballasje enn en perfekt glassflaske, fordi det er ikke noe, som bevarer friskheten, smaken og kvaliteten bedre end glass. Vi fremstiller ciderflasker til noen af verdens største varemerker, hvor høy kvalitet er altavgjørende.

Glassflasker til vin

Glassflasker til vin

For vinkjennere er glassflasker det eneste som duger. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smak, og faktisk er det mange viner, som bliver bedre med årene. Glassflasker gir mulighet for at et varemerke kan skille sig ut på hyllene med farve, form og dekorasjon. Vi kan skape iøyenfallende design på alle våres vinflasker med bl.a. imponerende grafikk og moderne gravering.

Glassflasker til alkoholfrie drikkevarer

Glassflasker til alkoholfrie drikkevarer

Dette område dekker alt fra rent kildevann til brus. Vi skaper glassflasker, som ser bra ut på hyllen, fremhever produktets image og gir merket god gjennomslagskraft på dette meget konkurransepregede marked.

Spritflasker

Spritflasker

Glass er det foretrukne emballasjemateriale blandt spritprodusenter og forbrukere i Norge og over hele verden. Våre spritflasker fylles med verdensberømte whisky, vodka, gin, cocktail-og likørmerker. Vi har skapt prisvinnende emballasjer til internasjonale spritmerker, som gjennom mange år har betrodd oss å fremstille deres emballasjer.

Commercial Query Form

77-12140

Our website uses cookies to analyse traffic to this site. By continuing to use our site without changing your browser settings to block or remove cookies, you are agreeing to the terms of our Privacy Statement.