Ardagh Group
Menu
Ardagh Glass Holmegaard

Ardagh Glass Holmegaard

Glasværket i Holmegaard, Danmark, blev grundlagt den 5. november 1825.

Grev Christian Conrad Sophus Danneskiold-Samsøe søgte om tilladelse til opførelse af glasværket for at udnytte Holmegaard mose, der hørte under hans ejendom. Imidlertid kom glasværket først i gang to år efter hans død under ledelse af hans enke, grevinde Henriette Danneskiold –Samsøe.

Indtil 1831 havde glasværket én ovn, der udelukkende fremstillede flasker, men fra ca.1832 bliver der også produceret husholdningsglas og kunstglas. En ekstra ovn i 1825 gjorde det nu muligt også at producere konserves- og kunstglas i klart glas.

I 1853 udgav Holmegaard Glasværk et katalog med mange ny glastyper som madeiraglas, lygter, hyacintglas og potpourriglas.

Ardagh Glass Holmegaard er en del af Ardagh Group – en af verdens førende producenter af glasemballage, som producerer prisvindende og bæredygtige glas og flasker til nogle af verdens mest indflydelsesrige varemærker. Ardagh er den eneste producent af glasemballage i Skandinavien. Vores målsætning er at skabe bæredygtig emballage i Danmark, og ikke kun til Danmark og Skandinavien men til alle lande som vores føde- og drikkevare kunder eksporterer til.

Emballageglas i Danmark

Emballageglas i Danmark

Ardagh Group er den førende leverandør af glasflasker og emballageglas i Norden. Kvaliteten af vore produkter og service er uovertruffen. Gennem løbende forbedringsprocesser, strenge KPI-krav og avanceret inspektions- og produktionsovervågningsudstyr har vi en målsætning om at opnå en fejlfri kvalitet på alle vore fabrikker. Vi fremstiller emballagelas i alle former og størrelser til verdens førende varemærker. Vi har et stort udvalg af farver og kan designe kreative og innovative emballager, der vil fremhæve enhver mærkevare. Glas yder optimal beskyttelse af indholdet, er iøjnefaldende og fremstår stærkt på hylden, så varemærkets personlighed kommer godt til udtryk.

Glasflasker til øl

Glasflasker til øl

Glasflasker bevarer indholdets friskhed, smag og kvalitet, så glas er det optimale materiale til emballering af øl. Ardagh leverer glasemballager i mange former og designs til nogle af verdens største bryggerier fra koncernens fabrikker i Norden.

Konservesglas

Konservesglas

Vi tilbyder flasker og glas i mange designs og størrelser til alt fra babymad og grøntsager til kaffe og saucer. Glas giver den højeste grad af beskyttelse – intet kan komme ud eller ind, så fødevarerne forbliver friske uden behov for nedkøling. I vores produktkatalog kan man se et stort udvalg af vore glasemballager til føde- og drikkevarer.

Ciderflasker i glas

Ciderflasker i glas

Det er svært at forestille sig gylden, brusende cider i nogen anden emballage end en perfekt glasflaske, fordi der er ikke noget, der bevarer friskheden, smagen og kvaliteten bedre end glas. Vi fremstiller ciderflasker til nogle af verdens største varemærker, hvor høj kvalitet er altafgørende.

Glasflasker til vin

Glasflasker til vin

For vinkendere er glasflasker det eneste, der dur. Vin tappet på flasker bevarer sin gode smag, og faktisk er der mange aftappede vine, der bliver bedre med årene. Glasflasker giver mulighed for at et varemærke kan skille sig ud på hylderne med farve, facon og dekoration. Vi kan skabe iøjnefaldende designs på alle vore vinflasker med bl.a. imponerende grafik og moderne gravering.

Glasflasker til alkoholfri drikkevarer

Glasflasker til alkoholfri drikkevarer

Dette område dækker alt fra rent kildevand til sodavand. Vi skaber glasflasker, der ser godt ud på hylden, fremhæver produktets image og giver mærket god gennemslagskraft på dette meget konkurrenceprægede marked.

Spiritusflasker

Spiritusflasker

Glas er det foretrukne emballagemateriale blandt spiritusproducenter og forbrugere i Danmark og over hele verden. Vore spiritusflasker fyldes med verdensberømte whisky-, vodka-, gin-, cocktail- og likørmærker. Vi har skabt prisvindende emballager til internationale spiritusmærker, som gennem mange år har betroet os at fremstille deres emballager.

Commercial Query Form

98-80679

Our website uses cookies to analyse traffic to this site. By continuing to use our site without changing your browser settings to block or remove cookies, you are agreeing to the terms of our Privacy Statement.